Monday, June 27, 2011

СИН ГЕОРГИ КАДИЕВ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЯВИ В ДСБ

Браво! Браво на Георги Кадиев! Той започва нежната революция в БСП, която се отлага вече 22 години! С т.н. операция "Рис" той нахвърли в листата за общински съветници на своята партия в София млади лица на възраст между 30 и 35 години. С това той зачеркна "монархическото" кадруване на беловласия и компрометиран до костния си мозък Румен Овчаров в софийската организация на БСП. Защо бе необходимо това? Защото Георги Кадиев спази световния принцип - при политическо изхабяване на стари партийни мутри редиците да се попълват с млади, нови и неопетнени лица.

Нека Георги Кадиев стане пример и за дясното пространство. При СДС това се получи с неопетнения с политически негативи Мартин Димитров. Но какво става с ДСБ? От управляващ и държавата и дясното пространство Иван Костов в момента е с 5 депутати в парламента! ще перифразирам репликата на президента Петър Стоянов: "Иване, кажи си, те ще те разберат!" в "Иване, върви си, десните ще те разберат!" Защото няма начин да продължаваме да вярваме, че Командира ще стане отново обединител на дясното и хората ще посегнат отново към синята бюлетина.

Иване, тръгни си от политиката! Нито си беден, нито си алтернатива! Върни се в науката, преподавай си политикономия, мисля, че нито ще ти е по-зле, нито някой ще усети липсата ти от политиката!

От твоето отсъствие вдясно и десницата и политиката в България само ще спечели!

No comments:

Post a Comment