Sunday, June 19, 2011

ВЕЖДИ РАШИДОВ - ДОСТОЙНИЯТ БЪЛГАРСКИ ТУРЧИН

Няма по-голям успех за правителството на Бойко Борисов от участието му в кабинета на голямото име - българския турчин и световноизвестен художник Вежди Рашидов!  Творецът, който призна в предаването на Цветанка Ризова "На четири очи", че е атеист, както е и Ахмед Доган. Но това не му попречи да осъди намесата на политиката във вярата. Осъди зверското нападение над джамията, но и осъди ДПС като една капсулирана партия, която разчита само на един послушен електорат, покорен от вярата на исляма, каквато вяра лидерът им не изповядва!

Вежди е атеист, но има свой Бог - този на изкуството! И той е светец на този Бог! Защото е културен светец на България в целия свят. Защото разби мита на ДПС за партия на обновление - какво обновление може да има със стари ченгета, сменили имената си от християнски отново на мюсюлмански, но не могат да сменят имената си като агенти! За какви права и свободи продължават да се борят? Нима вече 20 години нещо им липсва от правата и свободите?

България ще стане нормална държава тогава, когато българските турци и мюсюлмани разберат, че нищо и никой в България не ги заплашва за нищо. И трябва да изчезнат политически формирования като Атака и ДПС! Те трябва да се ориентират към нормалните политически партии, каквито са в цял свят - ляво и дясно. Без оглед на вероизповедание и малцинствена принадлежност.

И това ще стане едва когато спре да битува лафа на мюсюлманите: "По добре да краде Доган, отколкото Иван!" Макар че колко е "открал"  Иван не е много ясно и няма доказателства, но за "хонорарите" на Доган има документи, макар и "изрядни"!

No comments:

Post a Comment